چند توصیه برای خرید و ذبح دام/ ۲ نکته ضروری پس از دریافت گوشت نذری
یک متخصص بیماری‌های داخلی به بیان توصیه‌هایی در رابطه با خرید و ذبح دام و همچنین نکاتی که باید پس از گرفتن گوشت نذری رعایت شود، پرداخت و گفت: افرادی که گوشت نذری دریافت می‌کنند لازم است قبل از استفاده، گوشت را بشویند و همچنین برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو لازم است گوشت بلافاصله پس از ذبح مورد استفاده قرار نگیرد و ۲۴ ساعت در پخچال بماند.

آخرین اخبار

لینک های مهم

در یک نگاه

مطالب مرتبط

تبلور دیپلماسی فعال پارلمانی برای پیشبرد اهداف سیاست‌خارجی ایران در جریان سفر به ونزوئلا، کوبا و برزیل/ بریکس فرصتی برای توسعه روابط با قدرت‌های اقتصادی است

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مواضع یکسان رؤسای مجالس عضو بریکس در جریان این دوره از اجلاس نسبت به سیاست‌های یکجانبه‌گرایانه آمریکا، گفت:

ارجاع پرونده قتل الهه حسین‌نژاد به شعبه ویژه بازپرسی/ واریز دیه گروه اول مصدومان حادثه بندر شهید رجایی/ بازداشت یکی از متهمان قتل محیط‌بان خاییز

حضور رئیس قوه قضاییه در منزل عزت‌الله مطهری و عیادت از وی، واریز دیه گروه اول مصدومان حادثه بندر شهید رجایی، ارجاع پرونده قتل الهه

برای ارتباط با ما پیام بگذارید

شما می توانید سوالات و مسائل فقهی و حقوقی خود را با ما درمیان بگذارید

ایمیل تان را درج کنید تا ما با شما ارتباط برقرار کنیم