چند توصیه برای خرید و ذبح دام/ ۲ نکته ضروری پس از دریافت گوشت نذری
یک متخصص بیماری‌های داخلی به بیان توصیه‌هایی در رابطه با خرید و ذبح دام و همچنین نکاتی که باید پس از گرفتن گوشت نذری رعایت شود، پرداخت و گفت: افرادی که گوشت نذری دریافت می‌کنند لازم است قبل از استفاده، گوشت را بشویند و همچنین برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو لازم است گوشت بلافاصله پس از ذبح مورد استفاده قرار نگیرد و ۲۴ ساعت در پخچال بماند.

آخرین اخبار

لینک های مهم

در یک نگاه

مطالب مرتبط

کاسبی با مرگ!

وقتی فوت طبیعی یک وکیل با موج‌سواری رسانه‌ای، سوخت یک پروژه سیاسی میشه!

برای ارتباط با ما پیام بگذارید

شما می توانید سوالات و مسائل فقهی و حقوقی خود را با ما درمیان بگذارید

ایمیل تان را درج کنید تا ما با شما ارتباط برقرار کنیم