۴۲۰ هزار مرگ سالانه در اثر مصرف غذای ناسالم
معاون بهداشت وزارت بهداشت با هشدار نسبت به خطرات جدی ناشی از باقی‌مانده سموم در میوه‌ها و سبزیجات، تأکید کرد: ایمنی غذا از مهم‌ترین ارکان سلامت عمومی است و کاهش فاصله زمانی آزمایش تا پاسخ، تجهیز کارشناسان بهداشت به ابزار پرتابل و ردیابی دقیق منشأ تولید، باید در اولویت قرار گیرد.

آخرین اخبار

لینک های مهم

در یک نگاه

مطالب مرتبط

برای ارتباط با ما پیام بگذارید

شما می توانید سوالات و مسائل فقهی و حقوقی خود را با ما درمیان بگذارید

ایمیل تان را درج کنید تا ما با شما ارتباط برقرار کنیم