کیفیت آرد و نان رو به بهبود است
رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران با بیان اینکه کیفیت آرد و نان در یکی، دو ماه گذشته به دلیل کاهش گندم وارداتی و ورود گندم‌های تازه به چرخه مصرف، مقداری اُفت کرده بود، گفت: با ورود گندم خارجی و اختلاط آن با گندم داخلی، کیفیت آرد و به تبع نان، رو به بهبود است.

آخرین اخبار

لینک های مهم

در یک نگاه

مطالب مرتبط

برای ارتباط با ما پیام بگذارید

شما می توانید سوالات و مسائل فقهی و حقوقی خود را با ما درمیان بگذارید

ایمیل تان را درج کنید تا ما با شما ارتباط برقرار کنیم