چند توصیه برای خرید و ذبح دام/ ۲ نکته ضروری پس از دریافت گوشت نذری
یک متخصص بیماری‌های داخلی به بیان توصیه‌هایی در رابطه با خرید و ذبح دام و همچنین نکاتی که باید پس از گرفتن گوشت نذری رعایت شود، پرداخت و گفت: افرادی که گوشت نذری دریافت می‌کنند لازم است قبل از استفاده، گوشت را بشویند و همچنین برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو لازم است گوشت بلافاصله پس از ذبح مورد استفاده قرار نگیرد و ۲۴ ساعت در پخچال بماند.

آخرین اخبار

لینک های مهم

در یک نگاه

مطالب مرتبط

برای ارتباط با ما پیام بگذارید

شما می توانید سوالات و مسائل فقهی و حقوقی خود را با ما درمیان بگذارید

ایمیل تان را درج کنید تا ما با شما ارتباط برقرار کنیم